Levson caterings lunchrestaurang och kontor ligger i gamla Electroluxfabrikens personalmatsal. 

I början av 1900 – talet uppfanns kylskåpet. Motala blev platsen för tillverkningen och startade i liten skala till en början av ett litet företag AB Arctic, 1925 togs tillverkningen över av Electrolux vilket ledde till att det blev en världsartikel. Electrolux serietillverkade kylskåp för hushållsbruk och var först i världen med detta. Förutom kylskåp tillverkades även spisar, hushålls-, disk- och tvättmaskiner, plastdetaljer m.m. Den stora Electroluxfabriken togs i bruk 1968 och Electrolux koncentrerade sin tillverkning av spisar till Motala. Motalafabrikens storlek utgjorde år 1975 totalt 130 000 kvm. Måtten på den fabriken i Charlottenborg var 510 x 140 m. Här sysselsattes vid tiden för uppgifterna, 2 300 anställda.

Motala Tidning skrev 1967 om den stora industrietableringen:

Arbetet med Electrolux nya storbygge den blivande spisfabriken i Motala fortskrider normalt. Nu börjar man skönja konturerna av den blivande fabrikshallen som kommer att mäta inte mindre än 360 meter i längd och 80 meter i bredd. 
Stålkonstruktionen utgör kärnan i det gigantiska fabrikskomplexet. För arbetena svarar AB Bröderna Hedlunds verkstäder i Västerås som också stått för konstruktionerna till bygget. Ett 10 – tal specialarbetare är sysselsatta med stålkonstruktionen som beräknas vara slutförda den 1 april.
Och det är inga småsaker man har att hantera. Cirka 1000 tom stål åtgår till bygget. Bara en enda takstol – som för övrigt mäter hela 10 meter i längd och väger 6 ton. Men med hjälp av en mobilkran och skickliga yrkesarbetare får man snabbt kolosserna på plats.
Den 16 augusti 1966 sattes spaden i jorden och schaktningsarbetena på den stora Electroluxtomten inleddes. Planeringen har gått helt enligt ritningarna. Fabrikshallen och en kontorsbyggnad  kommer att stå klar vid årsskiftet 1967 – 68. 
Verkstadslokalen får en sammanlagd golvyta av hela 37 000 kvm.

Källa: MVT, http://ekinge.eu/mothistoria/einar/elux.htm, naturkartan.se